Wat te doen tegen kraaienpootjes

kosten botox
Kosten botox
29 mei 2018
de sterren met de mooiste lippen door fillers
De vier sterren met de mooiste lippen door fillers
21 juni 2018
Wat te doen tegen kraaienpootjes

Wat te doen tegen kraaienpootjes?

Help, kraaienpootjes!

Kraaienpootjes zijn de lijntjes aan de buitenkant van je ooghoeken die je krijgt wanneer je ouder wordt. Ze zijn ook wel bekend als lachrimpels. Daarnaast zijn ze funest voor een jongere uitstraling. Op zich is het niet zo erg als deze klein zijn. Het straalt juist karakter uit in dit geval. Wanneer het echter grote rimpels worden kan het lelijk zijn. Dit komt vaak door te veel inspanning van de lachspieren. In dit geval kunnen ze je vele malen ouder maken dan je eigenlijk bent. Deze illusie van ouder lijken is vergelijkbaar met die van rimpels onder de ogen. Maar wat kun je ertegen doen? Een heleboel, gelukkig. Hieronder staat verder uitgelegd hoe je kraaienpootjes zowel verwijdert als uitstelt wanneer je ze krijgt.

Effect van botox

Kraaienpootjes kunnen heel makkelijk verwijderd worden door botox. Dit verslapt de lachspieren. Daarbij zet het je huid stil, zodat de lachrimpels niet meer terugkomen. Het effect van botox is binnen drie dagen zichtbaar en blijft zes tot twaalf maanden werken. Make up zou bij dit soort rimpels geen optie zijn, omdat deze daar echt te diep voor zijn. Daarnaast zou make up in vergelijking veel duurder zijn. De beste manier om echt van diepe en grote lachrimpels af te komen is door deze te laten behandelen met botox. Hierbij hoef je niet bang te zijn voor complicaties. Botox behandelingen zijn namelijk relatief simpele ingrepen.

Geen lachrimpels?

Nooit meer lachen om geen lachrimpels te krijgen is natuurlijk geen optie. Lachen is juist gezond en bovendien is het niet te voorkomen. Wat je wel kunt doen is het gebied naast de ogen eens in de week licht masseren. Dit helpt met het ontspannen van de lachspieren, maar ook bij het verminderen van hoofdpijn. Ook is het verzorgen van je huid belangrijk bij het uitstellen van het krijgen van lachrimpels. Je kunt deze rimpels op deze manier nooit helemaal voorkomen. Toch hoef je ze daarentegen niet zo vroeg te krijgen als je denkt.

Gegarandeerd mooie ogen

Het laten behandelen van kraaienpootjes geeft je de garantie dat jouw ogen ook echt mooi blijven. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken dat je door kraaienpootjes een oudere uitstraling krijgt. Daarvoor zijn ze namelijk erg gemakkelijk en voor een redelijke prijs te verwijderen. Zo blijf je een jonge uitstraling houden. Het grootste voordeel is dat je gewoon kunt blijven lachen.

 

1 Comment

  1. […] Kraaienpootjes, ook wel bekend als lachrimpels, komen voor in verschillende maten. Je hebt de kleine kraaienpootjes die op zich niet heel erg verouderen. Daarnaast zijn er ook de grote en diepe kraaienpootjes. Deze variant op de lachrimpels willen veel mensen vanaf, omdat het je gezicht veel erger veroudert. Net zo erg als rimpels onder de ogen. Bovendien vinden veel mensen dat ze erdoor op een heks gaan lijken. Kraaienpootjes zijn niet voor niets een stereotype kenmerk van dit beruchte sprookjesfiguur. Veel mensen hebben last van deze en de drie bovenstaande gevolgen van veroudering. Als je hier vanaf wil, is het dus erg waarschijnlijk dat je voor een van deze botox behandelingen een afspraak maakt. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us