depressie
Botox en depressie? Wat heeft dit met elkaar te maken?
16 november 2018
Jezelf opnieuw voorstellen
Botox: Jezelf opnieuw voorstellen?
26 november 2018
voordelen fillers

Vijf voordelen van fillers

Waarom fillers nemen de perfecte cosmetische behandeling is

Fillers zijn gemaakt van een soort gel die pijnloos in je huid wordt gespoten. Ja, je kunt hier blauwe plekken van krijgen. Dat is dan weer een nadeel. Maar dit is heel gemakkelijk op te lossen door de cosmetisch arts een canule te laten gebruiken. Dit is namelijk een naald die blauwe plekken kan voorkomen. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van deze behandeling? Hieronder staan er vijf.

Je krijgt er vollere lippen door

Perfecte volle lippen, zoals je ze ook in make-up reclames ziet. Welke vrouw wil dat nou niet? Het is dus logisch dat lipfillers erg populair zijn. Ook veel beroemdheden hebben lipfillers. Denk bijvoorbeeld aan de Kardashian-Jenner zussen die het hebben gepopulariseerd.

Je kunt je jukbeenderen ermee accentueren

Naast je lippen ermee opvullen, kun je met een filler ook je jukbeenderen accentueren. Hoge en zichtbare jukbeenderen zijn namelijk een zeer gewild schoonheidsfenomeen. Geen wonder dat veel vrouwen op Angelina Jolie willen lijken. En dat ze dan met name haar perfecte jukbeenderen wel zouden willen hebben.

Direct een zichtbaar effect

Zoals hierboven al eerder is gezegd, kunnen fillers pijnloos worden geplaatst. Maar wist je dat je ook al heel snel resultaat ziet? Na 72 uur zijn de fillers volledig ingewerkt en kun je het optimale resultaat van de behandeling al zien. Hierna blijft de gel van de filler gemiddeld drie tot zes maanden werkzaam. Het is echter wel aan te raden dat je de eerste week zo min mogelijk in de zon komt. Hierdoor verliest de gel zijn werkzaamheid sneller.

Het bevat een lichaamseigen stof

Fillers bevatten hyaluronzuur, wat een lichaamseigen stof is. Dit betekent dat de filler niet gaat irriteren, omdat je lichaam dit niet als vreemde stof ziet. Dit maakt de filler niet permanent, omdat je lichaam deze stof kan afbreken.

Goed voor je huid

Bovendien kunnen fillers ook goed zijn voor je huid. Hierin zitten namelijk stoffen die jouw collageenproductie kunnen stimuleren. Op deze manier behoudt je niet alleen meer elastine, je behoudt het ook langer. Zo blijf je er nog langer net zo stralend uitzien als in je late twintigjaren. Of natuurlijk je vroege dertiger jaren. Dit ligt helemaal aan de hoeveelheid die van de filler in je huid wordt gespoten. Bij botox heb je ook zo’n fenomeen. Dat wordt baby- of minibotox genoemd. Zo zie je maar weer, fillers brengen meer voordelen met zich mee dan je zou denken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us