De vier sterren met de mooiste lippen door fillers

Wat te doen tegen kraaienpootjes
Wat te doen tegen kraaienpootjes
6 juni 2018
Is een botox behandeling gevaarlijk
Is een botox behandeling nou gevaarlijk?
28 juni 2018
de sterren met de mooiste lippen door fillers

De vier sterren met de mooiste lippen door fillers

Kim Kardashian

Je zou een die-hard fan van de Kardashians moeten zijn als je je Kim nog zonder lip fillers herinnert. Haar volle lippen zijn inmiddels een iconische schoonheidsstandaard geworden. Dat moet ook wel, wanneer je uit een familie komt die zaken doet in make-up. En vooral lip producten. De voornaamste reden dat halfzus Kylie’s lip kits zo populair zijn geworden, is omdat Kim ermee begonnen is. Kim haar lippen passen wat dat betreft dus perfect bij haar werk. Maar ze is niet de enige die het deels voor haar werk doet.

Kendall Jenner

Als model staat Kendall onder veel druk om er perfect uit te zien. Haar lange benen en perfecte huid had ze natuurlijk al van haarzelf. Haar lippen daarentegen waren voor ze fillers nam best wel dun. Dit is een kenmerk dat zowel zij als haar zusje Kylie van moeder Kris hebben geërfd. Voor haar behandeling was niet veel van de injectable die men hiervoor gebruikt nodig. Hierdoor zijn haar lippen voller geworden, maar niet zoals die van Kim of Kylie. Kendall haar lippen zijn de perfecte grootte om ‘kusbaar’ genoemd te worden volgens de meeste mannen. Zo zijn ze dus ook de perfecte grootte voor haar werk als catwalk model.

Koningin van de fillers

Kylie Jenner is een glamour model. Hiervoor hoeft ze niet per se een compleet natuurlijke look te hebben zoals Kendall. Kylie’s lippen zien er niet uit alsof ze ermee geboren is. Maar dit betekent absoluut niet dat het lelijk is. Wat wel jammer is, is dat ze er heel lang over gelogen heeft. Kylie werd namelijk erg gepest om haar uiterlijk. Dit is de reden dat ze meerdere soorten cosmetische chirurgie heeft genomen, waaronder lip fillers. Toch kun je niet zeggen dat het lelijk is. Als je haar lippen met die van haar halfzus Kim vergelijkt, zijn ze eigenlijk veel mooier.

Jesy Nelson

Als lid van meidengroep Little Mix krijgt Jesy heel veel commentaar van fans die haar erg mooi vinden. Daarnaast krijgt ze ook veel commentaar van mensen die die mening niet delen. Over haar lippen kan in elk geval niemand meer kwaad over spreken sinds ze fillers heeft. Haar prachtige volle lippen gaan perfect samen met haar kenmerkende zwoele blik. Vooral wanneer ze matte rode of nude lipstick draagt. Jesy’s lippen zijn door fillers een echt symbool geworden van klasse en sensualiteit.

1 Comment

  1. […] altijd van die prachtige volle lippen zoals Angelina Jolie. Dan kun je deze door het nemen van fillers eindelijk krijgen. Dit geldt ook wanneer je je niet meer zo jong voelt door de rimpels onder je […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us