Rimpels laten verwijderen

rimpels laten verwijderen

Rimpels verwijderen hoeft geen drempel meer te zijn in het ouder worden

Ouder worden is een natuurlijk proces, we krijgen er allemaal mee te maken. Toch is er een oplossing om er niet onnodig ouder uit te zien. Als we ouder worden neemt de elasticiteit van onze huid af en ontstaan er rimpels. Rimpels ontstaan niet alleen door huidveroudering, maar bijvoorbeeld ook door de blootstelling aan teveel zonlicht, een sterke gezichtsuitdrukking of mimiek. Op welke manier ze ook veroorzaakt worden, het laat u er vaak ouder of vermoeider uitzien dan dat u daadwerkelijk bent. Rimpels in het gezicht kunnen tevens een negatieve invloed hebben op uw zelfvertrouwen. Rimpels laten verwijderen hoeft dus geen drempel meer te zijn in het ouder zijn of worden. Een makkelijke en effectieve cosmetische ingreep laat uw huid en uw zelfvertrouwen weer stralen als nooit tevoren.

Wat zijn de voordelen van rimpels verwijderen?

Rimpels komen het meest voor in de vorm van de welbekende kraaienpootjes bij de ogen, op de bovenlip of op het voorhoofd. De zogenaamde frons rimpel op het voorhoofd en de kraaienpootjes bij de ogen, worden ook wel mimische rimpels genoemd. Deze rimpels worden meestal veroorzaakt door een samentrekking van de huidspieren zoals bijvoorbeeld bij het fronsen en het knijpen met de ogen. De voordelen van rimpels verwijderen is dat uw gezicht direct weer een gezonde en jonge uitstraling krijgt door middel van een kleine ingreep. Rimpels laten verwijderen is voor bijna elk huidtype geschikt en laat geen littekens na in het gezicht. Hierdoor ziet u er jonger uit, maar blijft u helemaal uzelf. We willen allemaal mooier ouder worden en waarom ook niet? Onzeker zijn over uw uitstraling is tegenwoordig allang niet meer nodig. Door de kennis van nu hoeft u niet langer zonder zelfvertrouwen door het leven te gaan. Wordt u wel eens aangesproken op het feit dat u er moe uitziet? Of dat u een vermoeide indruk maakt? Dan kunnen rimpels wel eens heel goed de oorzaak zijn. U voelt u niet moe of oud, maar doordat de huid in uw gezicht aan elasticiteit afneemt kan dit er wel zo uitzien. Uw rimpels laten verwijderen is dan een goede oplossing. Niet alleen ziet u er na een behandeling jonger en stralender uit, maar ook uw zelfvertrouwen krijgt een enorme boost.

Waar moet ik op letten als ik mijn rimpels wil laten verwijderen?

Rimpels verwijderen moet altijd worden gedaan door een daarin gespecialiseerde arts. Het is dus belangrijk om te weten of de kliniek gespecialiseerd is in het verwijderen van rimpels, en of de kliniek werkt met gecertificeerde en ervaren artsen. Een goede kliniek voor het verwijderen van rimpels met Botox, werkt altijd met de beste kwaliteit producten om u het beste resultaat te kunnen garanderen. Als u de keuze heeft gemaakt om uw rimpels te laten verwijderen, dan is het fijn om van tevoren te weten hoe zo’n behandeling in zijn werk gaat. Meestal heeft er al een introductie gesprek met de behandeld arts plaatsgevonden waarin u precies heeft kunnen aangeven wat uw wensen zijn. Een rimpelbehandeling duurt ongeveer 10 minuten. Daarnaast vindt er nog een consult gesprek plaats welke ongeveer 20 minuten in beslag zal nemen. Al met al duurt een behandeling om rimpels te verwijderen dus c.a 30 minuten. Een rimpelbehandeling is volkomen veilig, er zijn geen gezondheidsrisico’s aan verbonden. Doordat er alleen gewerkt wordt met officiële kwaliteitsproducten en gecertificeerde artsen volgens het BIG register, loopt u geen enkel risico met deze rimpelbehandeling.

Hoe snel ervaar ik de voordelen van een rimpelbehandeling?

U ervaart de voordelen van een rimpelbehandeling niet direct, maar meestal wel binnen twee weken. Nog een groot voordeel van deze behandeling is dat het geen chirurgische ingreep is, en dat u dus niet hoeft te herstellen. Een behandeling om uw rimpels te laten verwijderen doet niet tot nauwelijks pijn. Doordat er gewerkt wordt met zeer dunnen naaldjes die prikjes achterlaten in de huid, wordt deze behandeling vrijwel pijnloos ervaren door de meeste mensen. Daarnaast kunt u gewoon uw dagelijkse bezigheden blijven uitoefenen en er zijn geen littekens van de behandeling zichtbaar.In de loop van de twee weken na de behandeling, zult u merken dat uw rimpels langzaam vervagen en uiteindelijk verdwijnen.Hierdoor behoudt u uw natuurlijke gezichtsuitstraling. Een rimpelbehandeling behoudt zijn effect ongeveer drie maanden. Na deze periode is het mogelijk dat de rimpel weer langzaam zichtbaar wordt in het gezicht, maar dit is een geleidelijk proces. Uiteraard is het een mogelijkheid om direct een vervolg afspraak te maken met de kliniek.

Rimpels laten verwijderen, wat zijn de kosten?

De kosten die verbonden zijn aan een rimpelbehandeling zijn in principe niet erg duur. De prijzen voor de aanschaf van dure cosmetische cremes en make-up om uw rimpels te verdoezelen, zijn in principe veel hoger. Na een rimpelbehandeling heeft u deze optische hulpmiddelen niet meer nodig. U kunt volstaan met een normale dag en nacht creme die de huid voedt, zonder dat u veel geld kwijt bent aan make-up die vaak niet het gewenste resultaat geven. Een groot voordeel van een rimpelbehandeling is dus ook dat u op den duur flink wat kosten kan besparen om er natuurlijk, mooi en jong uit te kunnen blijven zien. Een rimpelbehandeling is dus allang geen luxe uitgave meer, en is niet alleen meer weggelegd voor de rijken. U wilt zich zelfverzekerd voelen en daarbij de uitstraling behouden die bij uw leeftijd en innerlijke past? Overweeg dan een rimpelbehandeling en ervaar de voordelen die de kennis van nu met zich meebrengt. U bent zo jong als uw uitstraling!

 

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us