Rimpels bovenlip: Die kreukels zijn er zo uit

botox wat is het en wat doet het
Botox: wat is het en wat doet het precies?
4 maart 2018
Cosmetische Arts wat doen ze en wat houdt het in
De cosmetische arts
23 april 2018
Rimpels bovenlip

Rimpels van je bovenlip laten verwijderen

Rimpels bovenlip: Je lippen zijn naast je ogen het meest sprekende gedeelte van je gezicht. Logisch dat dit naarmate de rimpels toenemen ook drastisch kan veranderen. Gelukkig kun je dit voorkomen.

De gevolgen van rimpels

Rimpels krijg je zowel door ouder worden, beginnend wanneer je zo rond de eind 20 of begin 30 bent, als door te veel blootstelling aan de UV straling van zonlicht. Bovendien speelt het actief uitdrogen van je huid door bijvoorbeeld overmatig alcoholgebruik ook een rol. Rimpels verouderen niet alleen, ze veranderen je gezicht ook. Rimpels bovenlip: Denk aan rimpels die er uitzien als diepe breuken in de huid of aan iemand die eerst een wat voller gezicht had, maar wiens gezicht door rimpels er nu lichtelijk uitgezakt uitziet. Vaak zijn rimpels ook zichtbaarder bij mensen met een lager vetpercentage. Mensen met deze en soortgelijke problemen kunnen hier best wel onzeker over worden. Dus hoe ga je dit tegen?

Rimpels bovenlip: Welke opties heb ik?

Er zijn meerdere manieren om rimpels tegen te gaan, zoals beginnen met anti rimpel crèmes waar Q10 en andere wondermiddeltjes in verwerkt zitten of allerlei maskertjes gebruiken. Zelfs een dieet dat rijk is aan vocht en aminozuren zou een oplossing kunnen zijn. Vaak duren deze oplossingen wel wat langer voor je resultaat ziet en kan het zelfs zijn dat je het niet genoeg vindt. Hiervoor zijn er botox behandelingen, die je niet alleen meer zelfverzekerdheid, maar ook daadwerkelijk een zichtbare jongere uitstraling geven.

Waarom botox?

Botox wordt vaak uitgesloten als optie tegen rimpels in het algemeen, omdat er maar al te veel complicaties en voorbeelden zouden zijn van ingrepen die zijn misgegaan. De waarheid is dat het een relatief simpele ingreep is, vooral als je rimpels op je bovenlip laat verwijderen door een arts die weet wat hij of zij doet. De procedure duurt maar een paar minuten en houdt enkel en alleen in dat er bij je bovenlip een injectie aanbrengen van een stof die je huid als het ware stilzet. De procedure is daarnaast alleen gevaarlijk wanneer je zwanger bent, borstvoeding geeft of een neurologische aandoening of -ziekte hebt. Aangezien zo ongeveer 1 of 2% van de bevolking maar antistoffen tegen botox aanmaakt, is het risico dat de botox lelijk zou worden door te veel behandeling ook redelijk laag. Daarom zijn er voor elke Joan van Ark wel tien gevallen als dat van Kris Jenner.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us