De 4 meest populaire botox behandelingen

Waarom de cosmetische chirurgie juist iets moois is
Nep? Onnatuurlijk? Waarom cosmetische chirurgie juist iets moois is!
9 juli 2018
fronsrimpel
De fronsrimpel: komt dat echt door teveel fronsen?
9 juli 2018
populairste botox behandelingen

De 4 meest populaire botox behandelingen

Botox behandelingen die bijna iedereen wil

Net zoals bij cosmetica zijn er bij cosmetische ingrepen een aantal botox behandelingen die het populairste zijn. Mensen die een botox behandeling onderaan laten zich vaak behandelen op de volgende vier plekken. De jukbeenderen, onder de ogen, rondom de mond en naast ze ogen, waar zich kraaienpootjes vormen. De structuur van je schedel bepaalt grotendeels de vorm van je gezicht. Daarnaast speelt hoe strak jouw huid hier omheen zit ook een rol. Elastineverlies in je huid doet hier erg afbreuk aan. Vooral wanneer je jukbeenderen je mooiste gelaatstrekken zijn. Je jukbeenderen laten behandelen staat dan ook niet onderaan de lijst.

Onder de ogen

Botox onder de ogen latten plaatsen is erg populair, omdat dit rimpels vermindert die je het oudste laten lijken. Daarnaast zijn de meeste mensen erg gesteld op hun ogen. Rimpels zouden deze zo drastisch verouderen dat zij deze met geen enkele mogelijkheid meer mooi vinden. Deze mensen hebben in principe geen ongelijk. Wanneer je prachtige jonge ogen hebt met een levendige blik is het zonde als deze door rimpels worden verouderd. Dit is de voornaamste reden dat mensen een botox behandeling nemen tegen rimpels onder de ogen.

Rondom de mond

Botox rondom de mond wordt veel geplaatst om de zelfde reden als onder de ogen. Je lippen zijn namelijk bijna net zo kenmerkend voor je gezicht als je ogen. Daarom is het ook zonde om deze zo te laten verouderen dat ze niet meer mooi zijn. Lip fillers worden soms ook geplaatst om iemands lippen mooi vol te houden. Ouder worden betekent namelijk ook dat lippen die eerst vol waren langzamerhand dunner worden. Fillers in de lippen gaan dit tegen, zoals botox rimpels tegengaat. Waarom zou je voor een behandeling gaan als je ook beide kunt laten doen voor een beter resultaat?

Tegen kraaienpootjes

Kraaienpootjes, ook wel bekend als lachrimpels, komen voor in verschillende maten. Je hebt de kleine kraaienpootjes die op zich niet heel erg verouderen. Daarnaast zijn er ook de grote en diepe kraaienpootjes. Deze variant op de lachrimpels willen veel mensen vanaf, omdat het je gezicht veel erger veroudert. Net zo erg als rimpels onder de ogen. Bovendien vinden veel mensen dat ze erdoor op een heks gaan lijken. Kraaienpootjes zijn niet voor niets een stereotype kenmerk van dit beruchte sprookjesfiguur. Veel mensen hebben last van deze en de drie bovenstaande gevolgen van veroudering. Als je hier vanaf wil, is het dus erg waarschijnlijk dat je voor een van deze botox behandelingen een afspraak maakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us