Over ons

Over ons

In onze praktijk verzorgen wij verjongingsbehandelingen, cosmetische behandelingen en probleem behandelingen.Wij doen dit zonder chirurgische ingrepen, maar met behulp van injectables als Botox en fillers en met behulp van microblading. Voordat je aan de behandeling begint, volgt eerst een gratis oriënterend intakegesprek, waarbij je samen met de arts je wensen bespreekt. Aan de hand daarvan wordt samen de juiste behandelwijze vastgesteld en een afspraak ingepland. Zowel de intake, als de behandeling en de nazorg worden verzorgd door een BIG-geregistreerde, afgestudeerde arts met jarenlange expertise in dit vakgebied. De behandelingen worden in een moderne en professionele omgeving gegeven en de producten die wij gebruiken zijn enkel van top kwaliteit.

Drs. Farley Nirhoe

BIG: 29067049001 Farley Nirhoe studeerde geneeskunde aan het Erasmus MC in Rotterdam waar hij in 2007 afstudeerde. Hij heeft zijn afstudeeronderzoek verricht op de afdeling plastische en reconstructieve chirurgie met als onderwerp: Het vervaardigen van een tissue-engineered slijmvlies substituut voor de behandeling van onder anderen brandwondpatiënten. Tijdens zijn werkervaring op verschillende afdelingen in het ziekenhuis groeide zijn belangstelling in de flebologie en cosmetiek. Sinds 2010 is hij werkzaam als fleboloog en breidde zijn interesse en kennis in de cosmetiek uit. Als esthetisch arts verricht hij verschillende behandelingen, onder andere anti-rimpelbehandelingen met Botuline Toxine en fillers.

Waarom Botox en Filler Specialist?

mfn-parallax

  • Patricia
    Afgelopen maand een behandeling gehad vanwege mijn zichtbare rimpels. Ik krijg nu de opmerkingen dat ik er 10 jaar jonger uitzie.
    Patricia
  • Jolanda
    Sinds ik bij Botox en Fillers mijn behandeling gehad heb, voel ik me veel mooier en zelfverzekerder dan ooit.

    Jolanda

Onze resultaten

Gebruik de slider op de foto om het resultaat te bekijken.
botox beforebotox after
botox man beforebotox man after
filler beforefiller after
microblading-before1microblading-after1
Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us