Wat is MicroBlading?

Microblading is de nieuwste trend op het gebied van semi permanente make-up. Voorheen was het compleet tatoeëren van de wenkbrauwen gebruikelijk, echter ziet dit er een stuk minder natuurlijk uit dan het resultaat van de Microblading techniek.

Hoe gaat de behandeling?

Bij Microblading wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe hairstroke techniek, waar semi permanente make-up als wenkbrauwhaartjes wordt gepigmenteerd.

De haartjes worden door onze make-up artiest aangebracht met behulp van een manuele pen. In de manuele pen zijn ultrafijne steriele naalden op een rij geplaatst die de haartjes gemakkelijk kunnen aanbrengen. De wenkbrauw tattoo lijkt hierdoor als het ware 3D wat voor een natuurlijk effect zorgt.

Het pigment wordt onder de huid aangebracht in een vegende en vloeiende beweging. Microblading is hetzelfde als getatoeëerde wenkbrauwen alleen is het resultaat een stuk natuurlijker. De haartjes zijn dunner dan 1 mm, en alle haartjes worden in de haargroeirichting aangebracht.

Voor wie is Microblading geschikt?

Microblading is geschikt voor iedereen die om wat voor reden dan ook onvoldoende wenkbrauw haren heeft. De oorzaken van onvoldoende wenkbrauw volume zijn bijvoorbeeld:

– geboren met te weinig of onsymmetrische wenkbrauwen
– haren plukken (door stress, gewoonte),
– leeftijd.
– medische oorzaken bv. chemotherapie

Deze techniek van wenkbrauw tattoo is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, elk huidtype, etnische achtergrond en leeftijd.

Gratis consult

Het is ook belangrijk dat u samen met ons expert eerst kijkt naar de juiste vorm wenkbrauwen voor uw gezicht. Wenkbrauwen kunnen u zelfs een natuurlijke facelift geven als ze de juiste vorm en dikte hebben.

Maak nu een gratis afspraak om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us