resultaten
Geen operatie, wel resultaten
26 oktober 2018
fillers
Lipjes getuit: fillers zijn HOT
9 november 2018
Top 3 meest voorkomende fillers

Top 3 meest voorkomende fillers

Populair of voor de hand liggend?

Filler behandelingen zorgen er net als botox voor dat je je weer lekker kunt voelen in jouw eigen huid. Zo kun je iedere dag met een geweldig gevoel in de spiegel kijken. Maar wat zijn de meest voorkomende fillers eigenlijk? Een filler wordt het vaakst op een plek in het gezicht geplaatst. Meestal is dit in de lippen, onder de ogen of bij de jukbeenderen. Het is aan de ene kant ook best voor de hand liggend. Je wil namelijk dat je gezicht er zo goed mogelijk uit ziet. Maar er zijn verschillende redenen waarom de volgende drie plekken erg populair zijn.

Nummer 1: de lipfillers

Volle ‘kusbare’ lippen zijn volgens veel mensen het toonbeeld van schoonheid bij vrouwen. Wanneer een vrouw dunnere lippen heeft, kan het dus zijn dat zij een filler behandeling wil voor haar lippen. Onder beroemdheden zijn lipfillers ook erg populair. Denk bijvoorbeeld aan Kim Kardashian of haar jongere zussen Kendall en Kylie Jenner. Deze drie vrouwen zijn erg invloedrijk in de make-upwereld en wat betreft schoonheidsstandaarden. Elk van hen heeft lipfillers die er elk even mooi uitzien. Wanneer naast hun persoonlijke stijl ook hun looks iconisch zijn, willen anderen vaak hetzelfde voor zichzelf.

Nummer 2: fillers onder de ogen

Met trends als het contouren en highlighten van je gezicht kun je er een compleet andere vorm aan geven. De wallen onder je ogen kun je dan ook compleet verwijderen. Het jammere van make-up is dat dit niet permanent is. Wanneer je het ’s avonds niet van je gezicht haalt, ziet het er de volgende ochtend niet meer uit. Dus wat doe je om die inkepingen onder je ogen te verwijderen? Precies! Je laat er fillers plaatsen. De donkere plekken van de wallen je na de behandeling nog ziet, kun je heel gemakkelijk camoufleren met concealer.

Nummer 3: je jukbeenderen accentueren

Als laatste van de populaire plekken voor fillers zijn er de jukbeenderen. Dit fenomeen is al heel lang bekend en gepopulariseerd door niemand minder dan Angelina Jolie. Dit is natuurlijk ook geen verrassing, aangezien zij naast haar acteertalent bekend staat om haar prachtige jukbeenderen. Er zijn talloze vrouwen die graag net zulke mooie jukbeenderen zouden hebben als Jolie. Hiervoor nemen zij vaak een filler behandeling die hun jukbeenderen moet accentueren. Dit waren de drie meest voorkomende filler behandelingen. Welke behandeling zou jij nemen wanneer je hierin geïnteresseerd zou zijn?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us