Lipfillers

Voor volle lippen bent u bij Botox & Filler Specialist op de juiste plek!volle lippen

Volle lippen zijn een waar schoonheidsideaal. Deze lippen geven u een sensuele, jeugdige uitstraling. Helaas is niet iedereen gezegend met volle lippen en een prachtige mond. Dankzij de genetische aanleg kan u van nature smalle lippen hebben. Bovendien verliezen de lippen in de loop der tijd aan contour en volume. Als u niet de gewenste lippen heeft, kan dit voor u een onzekerheid zijn. Uw mond is immers een van de eerste blikvangers waar een persoon naar kijkt als hij met u praat. Bij onze kliniek kunt u lippenfillers in en rondom uw mond laten aanbrengen. Hierdoor creëert u vollere lippen waarmee u een jongere uitstraling krijgt.

Hoe vindt een fillers behandeling plaats?

Allereerst vindt er een gratis intakegesprek plaats, waarin u uw wensen bespreekt met de arts. Samen met de arts wordt besproken welke mogelijkheden er voor uw gezicht beschikbaar zijn. Vervolgens zal met de behandeling worden gestart. De behandeling van de lippen met lippenfillers is niet ingrijpend. De lippen worden met een dunne gel geïnjecteerd. Dit gebeurt enkel op de plekken waar meer volume nodig is. De injecties met fillers bevatten de stof hyaluronzuur. Deze stof blijft wel zes tot twaalf maanden in de lippen aanwezig. Behalve de lippen kunnen de injecties met fillers op veel meer plekken worden aangebracht. U kunt hierbij denken aan de jukbeenderen, kaaklijn, wangen, traangoot, neus, rokerslijnen en kin. Door de filler ontstaat er meer volume op de plek, waardoor de rimpel verdwijnen en de huid weer strakker wordt. Wat de arts voor u kan betekenen, hangt af van uw gezicht. Bij de ene persoon staan vollere lippen dan de ander. Onze arts zorgt ervoor dat u een zo natuurlijk mogelijk resultaat krijgt. U wordt van tevoren plaatselijk verdoofd, zodat de behandeling pijnloos en veilig is.

Voor een langdurig resultaat

U zult na de behandeling een lange tijd plezier hebben van de fillers. Het resultaat houdt gemiddeld tussen de 9 en 12 maanden aan. De lippen worden geïnjecteerd met lichaamseigen, natuurlijke stoffen. Het komt zeer weinig voor dat er een allergische reactie ontstaat. Het kan echter voorkomen dat u de eerste drie tot vier dagen na de behandeling last heeft van een lichte zwelling bij de lippen. Deze zwelling zal echter snel wegtrekken. Na de behandeling ziet u meteen het resultaat. U loopt dus met prachtige, volle lippen de praktijk uit.

Professionele arts met jarenlange ervaring

Als u bij ons een afspraak maakt, wordt u gedurende het hele proces begeleid door een professionele arts met jarenlange ervaring op het gebied van plastische chirurgie. Vanaf het intakegesprek, de behandeling tot de nazorg heeft u contact met onze BIG-geregistreerde arts. De arts spreekt vloeiend Nederlands en heeft zijn opleiding voldaan aan de Erasmus MC. Bovendien vindt de behandeling plaats in een hygiënische, moderne omgeving die voorzien is van professionele apparatuur. De middelen die gebruikt worden voor de botox en fillers zijn A-merken. Bij de kliniek staat professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. Uiteraard voor een scherpe prijs.

Bent u geïnteresseerd in lippenfillers? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak

Wilt u graag meer informatie over wat wij voor uw lippen kunnen betekenen? Of wilt u meteen een afspraak maken om een behandeling te ondergaan? Neem dan nu contact met ons op. Dit kan eenvoudig via de website. Tijdens het eerste intakegesprek kunt u vrijblijvend bespreken met de arts wat voor u de mogelijkheden zijn. Maak nu een gratis intakegesprek bij onze kliniek.

 

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us