fillers onder de ogen
Fillers onder de ogen
24 mei 2018
Wat te doen tegen kraaienpootjes
Wat te doen tegen kraaienpootjes
6 juni 2018
kosten botox

Kosten botox

De mythe van dure botox

De kosten van botox liggen volgens de meeste mensen erg hoog. Je zou bij wijze van spreken een miljonair moeten zijn om je dit regelmatig te kunnen veroorloven. Dit is een van de meest voorkomende redenen waarom mensen botox uitsluiten. Toch is het helemaal niet waar dat de kosten van botox zo hoog zouden zijn. Dit is vooral niet het geval wanneer je kijkt naar hoe lang de botox eigenlijk werkt. Hieronder staat verder uitgelegd waarom de kosten van botox juist niet zo hoog zijn als je denkt.

Langdurig effect

Zoals hierboven is gezegd, heeft botox een langdurig effect. In de meeste gevallen heeft botox drie tot zes maanden nodig voordat het uitgewerkt is. Make-up moet daarentegen na één dag verwijderd worden. Natuurlijk heeft de duur van de werking ook te maken met de hoeveelheid botox die gebruikt wordt. Dit heeft meestal niet zo veel invloed op de prijs van de behandeling. Wat wel invloed heeft op de prijs is waar je een botox behandeling voor wilt. De prijzen verschillen namelijk per soort behandeling.

De kosten in concrete bedragen

Botox rondom de ogen en op het voorhoofd is zo rond de honderd euro. Kleinere ingrepen, zoals bij de mondhoeken, neus en kin zijn vaak wat goedkoper. Een schatting hiervan zal ongeveer tussen de vijfenzestig en tachtig euro uitkomen. Botox tegen transpiratie is minder voordelig. Deze prijzen kunnen oplopen tot driehonderd euro. Bij de duurste klinieken kan dit zelfs duizend euro zijn. Daarnaast is botox ook een spierverslapper die bij migraine gebruikt kan worden. De prijs hiervan gaat dan richting het bedrag van honderd euro.

Conclusie

Een goede botox behandeling hoeft echt niet zo duur te zijn als je in eerste instantie zou denken. Omdat het hiernaast een langdurig effect heeft zijn de kosten relatief laag. Is een botox behandeling nemen iets waar je al langer over nadenkt? Dan zijn de kosten absoluut niet iets waar je tegen aan hoeft te lopen bij het maken van deze beslissing.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us