Botox: Jezelf opnieuw voorstellen?

voordelen fillers
5 voordelen van fillers
23 november 2018
meer informatie
29 augustus 2022
Jezelf opnieuw voorstellen

Botox: Jezelf opnieuw voorstellen?

Kun jij jezelf opnieuw voorstellen?

Jezelf opnieuw voorstellen heeft natuurlijk twee betekenissen. De eerste betekenis gaat erover dat je je aan een ander voorstelt. De tweede betekenis gaat over jezelf voor je zien met een veranderd uiterlijk. Wanneer je een botox behandeling ondergaat, ben kun je jezelf voorstellen in de zin van de eerste betekenis. Maar hiervoor moet dat eerst in de zin van betekenis twee kunnen. Dus zie jij het al voor je dat je er jonger uit ziet dan je werkelijk bent? Of heb je toch twijfels over de effecten van een botox behandeling?

Jaren jonger in een fractie van tijd

Het is een algemeen bekend en bewezen feit dat botox je er jonger uit laat zien. Ook is het een feit dat dit soort behandelingen compleet veilig zijn. Je moet namelijk een gecertificeerde arts zijn om deze behandelingen te verrichten. Hierdoor is het niet alleen zeker dat de behandeling snel, pijnloos en correct verloopt. Bovendien zijn de resultaten van de behandeling optimaal. Dus wat zijn eigenlijk de precieze effecten van de stof botuline toxine en waar komt dat door? Dat zal hieronder verder worden beschreven.

De effecten van botox

Als eerste zet botox de huid stil. De stof trekt de huid strak waardoor rimpels verdwijnen. Daarnaast is het effect van het stilzetten dat er geen nieuwe rimpels komen. Ook is er een verschil tussen normale- en baby-botox behandelingen. Baby-botox is namelijk maar de helft van een normale dosering. Het resultaat is dus subtieler en de stof is sneller uitgewerkt. De stof heeft namelijk geen permanente werking. Toch werkt het langer dan je zou denken. Je kunt gemiddeld drie tot zes maanden zonder een herhaal behandeling. Bij baby-botox werkt de stof ongeveer anderhalf tot drie maanden. Maar botox maakt je niet alleen jonger aan de buitenkant. Botuline toxine kan ook helpen tegen een aantal andere klachten.

Andere botox behandelingen

Als eerste is de stof die bij botox behandelingen gebruikt wordt een spierverslapper. Wanneer je last hebt van chronische spanningshoofdpijn of een andere vorm van migraine, kan dit dus verlichting bieden. Naast verlichting voor je hoofd, kan botox een stop zijn voor overmatige transpiratie. Doordat het de huid stilzet, staan ook jouw poriën dicht. Hierdoor kan er geen zweet naar buiten. Dus wil jij je opnieuw voorstellen? Of wil je van migraine of overmatige transpiratie afkomen? Dan kan botox het antwoord zijn op jouw problemen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us