Top 3 meest voorkomende fillers
Top 3 meest voorkomende fillers
2 november 2018
depressie
Botox en depressie? Wat heeft dit met elkaar te maken?
16 november 2018
fillers

Lipjes getuit: fillers zijn HOT

Die perfecte volle lippen

Iedere vrouw wil graag de perfecte volle lippen. Dit is om verschillende redenen. In de eerste plaats omdat je lippen erg karakteriserend zijn voor je gezicht. Wanneer je mooie lippen en mooie ogen hebt, voldoe je volgens veel mensen aan een belangrijke schoonheidsstandaard. Je kan ook zelf een van die mensen zijn. Je kan namelijk vollere lippen willen, omdat je zelf onzeker bent over je uiterlijk. Bovendien houden mannen ook van volle lippen. Alhoewel zij een voorkeur hebben voor natuurlijker uitziende lippen. Maar wat als je van nature geen volle lippen hebt? Dan kunnen fillers een oplossing bieden. Lipfillers kunnen dus onzekerheid wegnemen, je lippen accentueren en zelfs aantrekkelijk zijn voor je partner.

De verschillende stijlen

Je hoeft niet per se lipfillers te nemen omdat een ander dit mooier vindt. Ook hoef je de stijl die een ander leuk vindt niet te nemen. Wist je dat er wel degelijk verschillende stijlen lipfillers zijn? Dit heeft te maken met de hoeveelheid van de stof die je in je lippen plaatst. Wil je bijvoorbeeld alleen je bovenlip laten opvullen? Dat kan. En wat als je natuurlijk volle lippen wil? Dan kun je hier heel gemakkelijk bij de cosmetisch arts om vragen. Wil je toch het Kardashian effect behalen met een filler behandeling? Geen probleem! Ook dit hoef je alleen aan de cosmetisch arts te vragen. Hij of zij past de dosering dan aan jouw wensen aan, mits dit natuurlijk wel verantwoord is.

Beroemdheden met fillers

Er zijn oneindig veel beroemdheden op deze planeet en een groot deel hiervan heeft lipfillers. Met name vrouwelijke beroemdheden. De meest iconische voorbeelden hiervan zijn natuurlijk de Kardashian-Jenner zussen. Kim, Khloé, Kourtney, Kendall en Kylie hebben allemaal lipfillers. Zelfs hun moeder Kris laat haar lippen van tijd tot tijd opvullen. Maar er zijn ook andere sterren die deze behandeling hebben gehad. Denk bijvoorbeeld aan Jesy Nelson van de meidengroep Little Mix. Of aan Ariana Grande. Bovendien hebben veel beauty goeroes, zoals Nikita Dragun, ook fillers in hun lippen laten plaatsen. Dit bewijst dat het ook echt een beauty statement kan zijn.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Eerst ga je op consult bij de cosmetisch arts. Tijdens dit consult kies je het resultaat dat je wil bereiken met de behandeling. Daarna wordt er een gel in je lippen gespoten. Deze blijft drie tot zes maanden werkzaam en het resultaat is na 72 uur te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us