Fillers onder de ogen

botox tegen zweten
Botox tegen zweten
24 mei 2018
kosten botox
Kosten botox
29 mei 2018
fillers onder de ogen

Jong en energiek

Rimpels

Rimpels onder de ogen kunnen funest zijn voor een eerste indruk. Ze laten je vaak ouder of vermoeider lijken dan je eigenlijk bent. Daarnaast zijn de ogen kenmerkend voor je gezicht. Deze wil je dus zo mooi mogelijk houden. Ouder worden kan je niet tegen gaan. Ouder lijken gelukkig wel. De oplossing? Fillers onder de ogen.

Hoe werkt het?

Fillers onder je ogen laten plaatsen is de meest gemakkelijke manier om rimpels te verwijderen. Ook heeft dit de beste resultaten. Wat er tijdens de ingreep gebeurt is simpel. Er wordt een dunne naald onder je huid aangebracht voor het injecteren van een soort gel. Wanneer je snel last hebt van blauwe plekken gebruikt de arts een canule. Dit is een naald met een ronde punt in plaats van een scherpe lange punt. Deze naald wordt ook gebruikt wanneer er veel in uw van de gel huid wordt aangebracht. Hierdoor beschadigen de haarvaatjes van je bloedvaten niet. Er wordt een gepaste hoeveelheid gel onder de ogen geïnjecteerd. Het resultaat is meteen zichtbaar en wordt naar verloop van tijd minder.

Voordelig

Fillers laten plaatsen is naar vergelijking voordeliger dan make-up gebruiken tegen rimpels. Ook heeft het niet hetzelfde resultaat. Make-up kan de wallen bedekken, maar werkt lang niet zo goed op rimpels. Het vergt een vrij dikke laag concealer, foundation en bakingpoeder om iets jonger te lijken. Maar helaas kan je de groeven van je rimpels nooit zo goed opvullen als met fillers. Daarom krijg je met fillers bovendien ook waar voor je geld.

Fillers onder de ogen

Fillers zijn dus relatief gemakkelijk om aan te laten brengen. Ook zijn ze in vergelijking goedkoper en hebben ze meer effect dan make-up. Het is dus de perfecte manier om rimpels onder je ogen te laten verwijderen. Met fillers ga je er weer jong en energiek uitzien. In sommige gevallen stralen je ogen zelfs meer dan deze in je tienerjaren deden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us