Behandelingen

Botox behandeling

Botox behandeling

Botox bevat botuline toxine en heeft een spierontspannende werking, die drie maanden werkzaam blijft, maar bij tijdig herhalen van de behandeling kan dit makkelijk verlengd worden. Door op gerichte plekken dit te injecteren, voorkom je ongewenste fronzen en rimpels in het gezicht. De Botox behandeling kan ook onder de oksel worden toegepast om overmatig transpireren tegen te gaan of in de kaak tegen het tandenknarsen. Kijk bij de prijslijst welke Botox behandelingen wij verzorgen en wat de kosten van deze behandelingen zijn.
Een aantal van onze behandelingen zijn: Botoxlippen, Botox voorhoofd, Botox oksels en Botox behandeling.

Fillers behandeling

Bij de behandelingen met fillers wordt er een dunne gel geïnjecteerd, op de plekken waar wat meer volume gewenst is. De gel bevat het bestanddeel hyaluronzuur en blijft na de behandeling zes tot twaalf maanden aanwezig. De injecties met fillers kunnen worden gegeven in de lippen, jukbeenderen, wangen, kaaklijn, traangoot, neus, kin en rokerslijnen. Doordat er meer volume op deze plekken ontstaat, wordt de huid weer strakker en verdwijnen de rimpels rondom de behandelde plek.

Medische Botox behandeling

Botox kan ook voor medische doeleinden gebruikt worden. Een aantal voorbeelden waar Botox een uitstekende werking kan hebben zijn:
- Scheelzien
- Migraine
- Depressie
- Overmatige transpiratie
- Overactieve blaas
- Spierspanning

Microblading behandeling

Microblading is de nieuwste trend op het gebied van semi permanente make-up. Voorheen was het compleet tatoeëren van de wenkbrauwen gebruikelijk, echter ziet dit er een stuk minder natuurlijk uit dan het resultaat van de Microblading techniek. Lees meer over de microblading behandeling.

Onze artsen kun u uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Waarom Botox en Filler Specialist?

mfn-parallax

  • Patricia
    Afgelopen maand een behandeling gehad vanwege mijn zichtbare rimpels. Ik krijg nu de opmerkingen dat ik er 10 jaar jonger uitzie.
    Patricia
  • Jolanda
    Sinds ik bij Botox en Fillers mijn behandeling gehad heb, voel ik me veel mooier en zelfverzekerder dan ooit.

    Jolanda

Onze resultaten

Gebruik de slider op de foto om het resultaat te bekijken.
botox beforebotox after
botox man beforebotox man after
filler beforefiller after
microblading-before1microblading-after1
Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us