Behandelingen

Botox behandeling

Botox behandeling

Botox bevat botuline toxine en heeft een spierontspannende werking, die drie maanden werkzaam blijft, maar bij tijdig herhalen van de behandeling kan dit makkelijk verlengd worden. Door op gerichte plekken dit te injecteren, voorkom je ongewenste fronzen en rimpels in het gezicht. De Botox behandeling kan ook onder de oksel worden toegepast om overmatig transpireren tegen te gaan of in de kaak tegen het tandenknarsen. Kijk bij de prijslijst welke Botox behandelingen wij verzorgen en wat de kosten van deze behandelingen zijn.
Een aantal van onze behandelingen zijn: Botoxlippen, Botox voorhoofd, Botox oksels en Botox behandeling.
 
Voorhoofd
Voorhoofdrimpels onstaant door het optrekken van de wenkbrauwen. Hoe vaker dit gebeurt, hoe dieper de rimpels worden. Een rimpelbehandeling in het voorhoofd verhelpt dit door de spieren te ontspannen.
Frons
Door vaak en langdurig de wenkbrauwen samen te trekken kunnen blijvende fronsrimpels onstaan. Een rimpelbehandeling tussen de wenkbrauwen haalt deze zo weg.
Kraaienpootje
Als je veel lacht en je ogen samenknijpt onstaan er kraaienpootjes, rimpels aan de buitenkant van de ogen. Met een rimpelbehandeling krijg je je eigen jeugdige uitstraling weer terug.
Wenkbrauwen
Bij een wenkbrauwbehandeling wordt er wat Botox net onder de wenkbrauwen ingespoten, waardoor de wenkbrauwen subtiel gelift worden, en je gezicht er weer frisser uit laat zien
Mondhoeken
Rimpels rond de mondhoeken geven een vermoeide uitstraling. Een rimpelbehandeling kan je dan weer een meer vriendelijke gezichtsuitdrukking geven.
Gummysmile
Een 'gummysmile' is een lach waarbij erg veel tandvlees onder de bovenlip zichtbaar is. Hierdoor kan je je misschien schamen om te lachen. Met een rimpelbehandeling wordt de bovenlip een beetje ontspannen, waardoor deze minder opgetrokken wordt.
Bunnysmile
Door hard te lachen of je neus op te trekken, ontstaan er rimpels tussen de neus en ogen, een zogenaamde 'bunnysmile'. Een rimpelbehandeling van twee kleine prikjes lost dit zo op.

Fillers behandeling

Bij de behandelingen met fillers wordt er een dunne gel geïnjecteerd, op de plekken waar wat meer volume gewenst is. De gel bevat het bestanddeel hyaluronzuur en blijft na de behandeling zes tot twaalf maanden aanwezig. De injecties met fillers kunnen worden gegeven in de lippen, jukbeenderen, wangen, kaaklijn, traangoot, neus, kin en rokerslijnen. Doordat er meer volume op deze plekken ontstaat, wordt de huid weer strakker en verdwijnen de rimpels rondom de behandelde plek.

Medische Botox behandeling

Botox kan ook voor medische doeleinden gebruikt worden. Een aantal voorbeelden waar Botox een uitstekende werking kan hebben zijn:
- Scheelzien
- Migraine
- Depressie
- Overmatige transpiratie
- Overactieve blaas
- Spierspanning

Onze artsen kun u uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Waarom Botox en Filler Specialist?

mfn-parallax

  • Patricia
    Afgelopen maand een behandeling gehad vanwege mijn zichtbare rimpels. Ik krijg nu de opmerkingen dat ik er 10 jaar jonger uitzie.
    Patricia
  • Jolanda
    Sinds ik bij Botox en Fillers mijn behandeling gehad heb, voel ik me veel mooier en zelfverzekerder dan ooit.

    Jolanda

Onze resultaten

Gebruik de slider op de foto om het resultaat te bekijken.
botox beforebotox after
botox man beforebotox man after
filler beforefiller after
Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us