Nep? Onnatuurlijk? Waarom cosmetische chirurgie juist iets moois is!

als je gezicht ouder wordt
Wat er met je gezicht gebeurt als je ouder wordt
28 juni 2018
populairste botox behandelingen
De 4 meest populaire botox behandelingen
9 juli 2018
Waarom de cosmetische chirurgie juist iets moois is

Nep? Onnatuurlijk?

Waarom cosmetische chirurgie juist iets moois is

Wanneer iemand een cosmetische ingreep ondergaat, is er altijd de angst dat het resultaat er onnatuurlijk uit ziet. Of iets nauwkeuriger, de angst dat anderen dit zouden vinden. Tegenwoordig is cosmetische chirurgie zo ver vooruit gegaan. Deze angst is bijna niet meer nodig. Er zijn namelijk maar weinig gevallen waarbij dit soort ingrepen geen mooi resultaat hebben. Daarnaast zijn er oneindig veel redenen waarom het juist iets moois is.

Terugkerend zelfvertrouwen

Mensen die zich onzeker voelen over hun uiterlijk kunnen een enorme boost in hun zelfvertrouwen krijgen door cosmetische chirurgie. Stel, je bent niet blij met jouw dunne lippen. Andere mensen vinden niet dat het erg is, maar jij bent er om gepest tijdens je jeugd. Of je wilde juist altijd van die prachtige volle lippen zoals Angelina Jolie. Dan kun je deze door het nemen van fillers eindelijk krijgen. Dit geldt ook wanneer je je niet meer zo jong voelt door de rimpels onder je ogen. Zowel botox als fillers kunnen hier een eind aan maken. Op deze manier verschijnt er gegarandeerd altijd een glimlach op je gezicht wanneer je in de spiegel kijkt.

Angst voor slechte resultaten

Natuurlijk zijn er een aantal resultaten van cosmetische chirurgie die niet zo mooi zijn. Denk bijvoorbeeld aan de hoe Donnatella Versace er tegenwoordig uitziet. Zij is een typisch voorbeeld van een slecht resultaat waar iedereen bang voor is. Het feit dat ze te veel aan cosmetische ingrepen deed maakte haar uiterlijk onnatuurlijk. Daarom is het verstandig niet door te draven met dit soort ingrepen. Het maakt eigenlijk niet eens uit of je ziet dat je bijvoorbeeld botox hebt. Het maakt juist uit of het er mooi uitziet. En de dunne lijn tussen mooi en lelijk wordt in de wereld van de cosmetische chirurgie bepaald door kwantiteit.

Maak je geen zorgen

Aan het einde van de dag gaat het er om dat jij jezelf mooi vindt. Als je hiervoor cosmetische chirurgie nodig hebt, is dat dan ook jouw keuze. Laat je niet tegenhouden wanneer je in de gelegenheid bent een cosmetische ingreep te ondergaan en dit zelf wil. De meeste mensen die zeggen dat dit je er onnatuurlijk uit laat zien doen dit uit afgunst. Het is overigens onvermijdelijk dat dit gebeurt na een cosmetische ingreep. Nogmaals, wat telt is dat jij je door de ingreep beter gaat voelen over jouw eigen uiterlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us