De cosmetische arts

Rimpels bovenlip
Rimpels bovenlip: Die kreukels zijn er zo uit
13 april 2018
Botox prijs eeuwig jong en voordeliger dan make-up
Botox prijs: Eeuwig jong en voordeliger dan make-up
30 april 2018
Cosmetische Arts wat doen ze en wat houdt het in

De cosmetische arts

Wat doen ze en wat houdt het in?

Cosmetische arts: Het is natuurlijk duidelijk dat dit een arts of chirurg is die cosmetische ingrepen doet. Dit betekent dat hij of zij gespecialiseerd is in chirurgie die je mooier moet maken, maar wat houdt dat precies in?

Wat is een cosmetische arts?

Een cosmetische arts is heel makkelijk gezegd een arts die je mooier moet maken. Deze heeft een medische en/of wetenschappelijke studie gedaan. Hierdoor is hij of zij nu bevoegd om bepaalde gespecialiseerde handelingen te verrichten op uw lichaam of gezicht. Deze handelingen kunnen zowel injecties, incisies, het plaatsen van siliconen als liposuctie inhouden. Ze zijn allemaal deel van ingrepen die je er mooier, jonger en energieker uit moeten laten zien, zodat je zelfverzekerder over je uiterlijk kunt zijn én blijven.

Wat doet deze zoal?

Wat een cosmetische arts doet tijdens de ingreep ligt aan de behandeling die je ondergaat. Botox in je gezicht is natuurlijk heel iets anders dan bijvoorbeeld een borstvergroting laten doen. Wat alle cosmetische artsen sowieso doen is met je in gesprek gaan voor de ingreep. Dit doen ze om te praten over hoe veilig de ingreep is. Ze doen dit ook om uit te leggen wat de arts tijdens de ingreep gaat doen. Daarnaast adviseren ze waar je eventueel zelf na de ingreep op moet letten. Een betrouwbare cosmetische arts zal overigens nooit een minderjarige behandelen. Ook zou deze niet met een hogere dosis van bepaalde stoffen werken dan veilig is.

Zijn er verschillen tussen soorten artsen?

Verschillen tussen cosmetische artsen zijn duidelijk te zien wanneer je kijkt naar de verschillen tussen behandelingen. Je kunt een cosmetische arts in twee categorieën plaatsen. De eerste van deze categorieën is de specialist. Die houdt zich vooral met bijvoorbeeld liposuctie, fillers of rimpels weghalen door middel van botox behandelingen. De tweede categorie is die van chirurg. Deze cosmetische arts is de arts die borstvergrotingen, borstverkleiningen etc. doet.

 

2 Comments

  1. […] onder je ogen laten plaatsen is de meest gemakkelijke manier om rimpels te verwijderen. Ook heeft dit de beste resultaten. Wat […]

  2. […] heeft. Kylie werd namelijk erg gepest om haar uiterlijk. Dit is de reden dat ze meerdere soorten cosmetische chirurgie heeft genomen, waaronder lip fillers. Toch kun je niet zeggen dat het lelijk is. Als je haar lippen […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us