Bunny lines, wat zijn dat?

Is botox verslavend?
Is botox verslavend?
2 september 2018
Overmatige transpiratie en botox
Overmatige transpiratie en botox
3 oktober 2018
bunny lines

Bunny lines, wat zijn dat?

Wat zijn bunny lines nou eigenlijk?

Bunny lines zijn de rimpels die je schuin onder je neusvleugels krijgt. Meestal lopen deze vanaf daar uit tot je mondhoeken of daar voorbij. Er zijn twee soorten van deze neusrimpels. De eerste soort krijg je natuurlijk door het verouderingsproces. Hiervoor is echter nog een andere oorzaak. Als tweede zijn er de neusrimpels die je door een fronsrimpelbehandeling krijgt. Maar hoe dan? Hieronder zal dat uitgebreid worden beschreven. Ook zal er worden verteld hoe je van die rimpeltjes bij je neus afkomt.

Neusrimpels van jezelf

Iedereen krijgt vroeg of laat rimpels door het natuurlijke verouderingsproces van je lichaam. Rimpels bij je neusvleugels zijn hierop geen uitzondering. Deze zijn gemakkelijk te verwijderen. Deze specifieke rimpels kun je echter ook van jezelf hebben. Dit ligt aan de structuur van je schedel en de hoeveelheid vet in je wangen. Hier is echter vrij weinig aan te doen met botox. Je kunt hier echter wel oefeningen tegen doen, zodat jouw huid strakker wordt. Wanneer je daarna neusrimpels ziet, is het mogelijk deze goed te behandelen.

Bunny lines na een fronsrimpelbehandeling

Het klinkt onvoorstelbaar, maar toch is het waar. Je kunt na een botox behandeling toch last hebben van meer rimpels. Dit betekent echter niet dat de behandeling die je al hebt gehad niet werkt. In tegendeel! Wanneer je jouw fronsrimpel laat behandelen, is het zo dat je hiervan rimpels onder je neus kunt krijgen. Een goede manier om dit te voorkomen is om beide fenomenen te laten behandelen. Zelfs al heb je nog geen rimpels bij je neus. Botox zet de huid namelijk stil. Door dit in te laten spuiten bij je neus, voorkom je er rimpels te krijgen.

De rimpels bij je neus laten behandelen

Bunny lines van bijna elke soort zijn heel simpel te behandelen met botox. De botox wordt in de huid gespoten bij de neus en bij de mondhoek als dit nodig zou zijn. Je ziet net als bij andere behandelingen met drie dagen resultaat. Zo hoeft het niet meer te lijken alsof je je neus ergens letterlijk voor ophaalt. Dit is namelijk de reden dat mensen hun neusrimpels laten behandelen. Het is namelijk vaak zo dat deze rimpels de indruk geven dat je net iets vies hebt geroken. Voor de prijzen van een neusrimpelbehandeling kun je op deze link of het kopje ‘prijzen’ boven aan de website klikken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us