Botoxlippen

botoxlippenBotoxlippen bij Botox & Filler Specialist

Het effect van botoxlippen: Uw mond is een belangrijke blikvanger in uw gezicht. Vaak kijkt men als eerste naar de mond, als zij met u praten. Het liefst wil iedereen volle lippen hebben, die mooi gevormd zijn. Volle lippen geven u een sensuele, jeugdige uitstraling. Helaas heeft niet iedereen van nature de beschikking over een prachtige mond met volle lippen. Dit is genetisch bepaald. Bovendien verliezen de lippen na verloop van tijd hun contour en volume. Dankzij botox kunt u uw lippen weer vol laten maken. Dankzij een eenvoudige filler behandeling beschikt u op een natuurlijke manier over een prachtige glimlach.

Hoe vindt de behandeling plaats?

De lippen kunnen dankzij fillers subtiel hersteld worden naar hun oorspronkelijke vorm. Als u van nature smalle lippen heeft, is het ook mogelijk om de lippen voller te maken. Bovendien kan een asymmetrische lip ook eenvoudig aangepast worden. Tijdens een eerste gratis consult bespreekt onze arts wat voor u de beste mogelijkheden zijn, die bij uw gezicht passen. Iedere persoon heeft immers een ander gezicht en mond, waardoor de mogelijkheden en de te verwachte resultaten per persoon verschillen. Na het consult zal de behandeling plaatsvinden met injecties hyaluronzuur. Deze zorgen ervoor de lippen voller worden. Ook kan hetzelfde middel lijntjes en rimpeltjes rondom de mond behandelen. De behandeling is uiterst veilig en geheel pijnloos. Het gebied wordt namelijk vooraf verdoofd.

Kwaliteit en hygiëne staan hoog in het vaandel

Het intakegesprek, de behandeling en de nazorg worden alle verzorgd door een afgestudeerde arts met een jarenlange ervaring op het gebied van plastische chirurgie. Onze arts is in 2007 afgestudeerd aan de Erasmus MC en heeft daarna meerdere jaren ervaring opgebouwd op het gebied van fillers en botoxinjecties. Dankzij zijn professionele houding kan hij precies aangeven wat de mogelijkheden zijn en kan hij de beste oplossingen voor u bedenken. Uiteraard is de arts geregistreerd bij BIG. Bovendien worden de behandelingen gegeven in een hygiënische, moderne omgeving waarbij kwaliteitsproducten hoog in het vaandel staan.

Botoxlippen met een natuurlijk resultaat

Na de behandeling houdt u gedurende 9 tot 12 maanden dezelfde volle botoxlippen. De lippen worden op een zo natuurlijke manier geïnjecteerd. De volheid van de lippen moet immers niet het evenwicht in uw gezicht verstoren. Het gaat erom een natuurlijke vorm te creëren, die net iets voller is. De lippen worden geïnjecteerd met lichaamseigen, natuurlijke stoffen. Wij maken uitsluitend gebruik van A merken op het gebied van botox en fillers. De kans op een allergische reactie is daarom klein. Het is echter mogelijk dat u de eerste drie tot vier dagen een lichte zwelling zult voelen. Deze zwelling zal echter snel wegtrekken. Na het opvullen van de lippen is het resultaat meteen zichtbaar. U zult dus met volle lippen de praktijk verlaten.

Tarieven van een lipvergroting

De kosten van een lipvergroting hangen sterk af van uw wensen en hoeveel injectables of fillers u nodig heeft. Het is daarom lastig te zeggen wat de tarieven voor een lipvergroting zijn. Als u een gratis consult met onze arts afspreekt, kan hij samen met u de mogelijkheden bespreken. Uiteraard is dit consult geheel vrijblijvend. Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom een lipvergroting? Neem dan nu contact met ons op via de website of maak meteen een afspraak.

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us