Botox voorhoofd

botox voorhoofd

Krijg een jeugdigere uitstraling met botox

Botox voorhoofd: Naarmate we ouder worden, wordt de huid minder flexibel en elastisch. Door de vele onbewuste bewegingen die u met uw spieren in uw gezicht maakt, ontstaan er rimpels in het gezicht. Een van de meest voorkomende rimpels is de fronsrimpel. Dit is een kleine rimpel die zich verticaal tussen de wenkbrauwen bevindt. Door deze rimpel krijgt u snel een verdrietige of boze uitstraling. Dit heeft tot gevolg dat mensen aan u vragen waarom u zo boos kijkt, of dat uw omgeving zich afvraagt waarom u zo verdrietig bent. Daarom moet u de hele dag extreem veel lachen om minder boos te lijken. In het verleden viel hier weinig aan te doen en moest u dit accepteren. Tegenwoordig kunt u de fronsrimpel gemakkelijk met botox verminderen of zelfs wegnemen. Zo krijgt u weer een vriendelijke blik.

Hoe vinden de behandelingen plaats?

Net als botox lippen, wordt uw botox voorhoofd behandeld met Botox of Azzalure. Dit is een spierontspanner die botuline toxine bevat. Als u erg diepe rimpels in uw voorhoofd heeft, kan een behandeling van een botox voorhoofd gecombineerd gaan met een filler zoals Restylane, Juvéderm of Belotero. Dit geeft een beter resultaat. Ook kan de huid worden verstrakt met plasma (ook wel de Plexr methode genoemd). Een draadlift als Happy Lift of PDO-threads behoort ook tot de mogelijkheden. Als u kiest om bij ons een behandeling te ondergaan, maakt u eerst met onze arts een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek kunt u uw wensen aangeven en kan onze arts vertellen wat voor uw gezicht de mogelijkheden zijn. Vervolgens zal de arts uw rimpels behandelen. De botox behandeling gebeurt onder plaatselijke verdoving, zodat u hier vrijwel niets van merkt.

Hoe lang blijft de botox werkzaam?

Net als bij botox lippen, blijft de botox een lange tijd werkzaam in uw gezicht. Gemiddeld blijft de botox zo’n drie maanden werkzaam in het gezicht. Bij tijdig herhalen van de behandeling kan deze termijn echter makkelijk worden verlengd. Uiteraard maakt onze arts alleen gebruik van de A-merken op het gebied van fillers en botox. De natuurlijke, lichaamseigen stoffen veroorzaken vrijwel nooit een allergische reactie. Het kan wel voorkomen dat u in de eerste drie tot vier dagen een lichte zwelling voelt. Dit trekt echter snel weg. Onze arts werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen, in een hygiënische en professionele omgeving.

Ervaren arts die u professioneel begeleiden

Zowel tijdens het intakegesprek, de behandelingen als de nazorg, heeft u continu contact met onze ervaren cosmetische arts. De arts spreekt vloeiend Nederlands en is geregistreerd in de BIG. Na het behalen van zijn arts diploma bij het Erasmus MC heeft onze cosmetische arts een jarenlange ervaring opgedaan op het gebied van plastische chirurgie. Hierdoor kan onze arts uw wensen goed begrijpen en de beste oplossingen voor u bedenken. Onze arts is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de plastische chirurgie, zodat u op de beste manier behandeld wordt. Bovendien werkt onze arts met moderne technologie en in een professionele ruimte.

Geïnteresseerd? Maak nu een vrijblijvende afspraak

Wilt u graag meer informatie over botox? Of bent u benieuwd welke behandeling het beste bij u past? Maak dan nu een gratis oriënterend gesprek. Tijdens dit gesprek kunt u zien wat voor u de mogelijkheden zijn. Uiteraard is dit gesprek vrijblijvend.

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us