Botox voor mannen?

mogen fillers in de zon?
Mag je met fillers in de zon?
8 augustus 2018
behandeling herhalen
Hoe vaak moet je een behandeling herhalen?
20 augustus 2018
botox voor mannen

Botox voor mannen?

Mannen kunnen ook onzeker zijn

Er wordt vaak van vrouwen verwacht dat zij er altijd perfect uitzien. Daarom denken veel mannen dat een vrouw ziek is wanneer ze geen make-up op heeft. Ook denken zij dat een vrouw geen make-up op heeft wanneer ze alleen foundation en concealer draagt. Bovendien worden vrouwen er vaak raar op aangekeken wanneer zij er ouder uitzien dan 35. Dit kan voor onzekerheid zorgen. Daarom nemen sommige vrouwen botox tegen rimpels. Maar het feit dat een man dit niet ervaart, betekent niet dat zij niet onzeker zijn. Sommige mannen zijn namelijk net zo bang om er oud uit te zien dan vrouwen. Gelukkig ka een man net zo gemakkelijk botox laten zetten als vrouwen. Deze wordt alleen op andere plekken aangebracht. De structuur van een mannenschedel is namelijk anders dan die van een vrouw. Dit bepaalt de vorm van het gezicht.

Zijn er verschillen met vrouwenbotox?

Deze mannenbotox wordt alleen op andere plekken aangebracht. De structuur van een mannenschedel is namelijk anders dan die van een vrouw. Dit bepaalt de vorm van het gezicht. Botox moet altijd bij je gezicht kunnen passen. De cosmetisch arts houdt daarom rekening met de botstructuur en vorm van je gezicht. Maar waar ziet mannenbotox er nou precies goed uit? Dat zal hieronder verder worden uitgelegd.

Waar wordt het precies aangebracht?

Botox onder de ogen, tegen kraaienpootjes en rondom de mond ziet er bij beide geslachten goed uit. Ook botox tegen hoofdpijn en overmatig transpireren werkt voor zowel een man als een vrouw. Vrouwen zijn namelijk niet de enigen die hier last van hebben. Een vrouw zou echter eerder kiezen om haar jukbeenderen te accentueren met botox. Een man zou dit met zijn kaaklijn doen. Dit legt de nadruk op zijn fysieke mannelijkheid en voorkomt een uitgezakt nekvel.

Mannelijke beroemdheden met botox

Ook mannelijke beroemdheden hebben botox. Voorbeelden hiervan zijn Tom Cruise Ben Affleck en Simon Cowell. Elk van hen ziet er minstens vijf tot tien jaar jonger uit dan zij eigenlijk zijn. Zou je bijvoorbeeld denken dat Tom Cruise 53 is wanneer je hem op een foto ziet? Zo zie je maar weer, botox heeft een zeer stek effect op de verouderende huid. Hier hoef je niet per se een vrouw voor te zijn. Mannen kunnen net zo gemakkelijk en om dezelfde redenen een botox behandeling nemen. En daar is absoluut niets mis mee voor het geval je dat dacht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us