Botox tegen zweten

Rimpels onder de ogen
Rimpels onder de ogen
21 mei 2018
fillers onder de ogen
Fillers onder de ogen
24 mei 2018
botox tegen zweten

Geen druppeltje zweet

Overmatige transpiratie

Overmatige transpiratie kan zeer hinderlijk zijn. Het zorgt voor vlekken in de kleding en een plakkerig gevoel. Het is ongemakkelijk, maar wat kan je er aan doen? Vooral nu de zomer er weer aan komt kan je er steeds meer last van krijgen. Transpiratie is een natuurlijk proces van het menselijk lichaam dat je niet zo gemakkelijk stop kunt zetten. Of toch wel? Hieronder staat uitgelegd wat botox tegen zweten voor je kan doen.

Botox tegen zweten of deodorant?

Deodorant helpt met het neutraliseren van de geur van zweet en biedt tevens tijdelijke verkoeling aan de oksels. Het stopt het zweten echter niet. Bovendien is het verkoelende effect maar even en is de geur hoogstens 48 uur weg. Botox kan daarentegen goed en langdurig helpen tegen transpiratie. Zo ben je gedurende langere tijd verlost van zweten en nare geurtjes.

Werking botox

Transpiratie verlaat het lichaam altijd via de poriën. Het zijn vloeibare afvalstoffen, wat de geur onaangenaam maakt. Omdat het niet alleen uit water bestaat kan dit de huid plakkerig maken. Botox kan deze transpiratie volledig remmen. Dit komt omdat botox de huid stilzet. Hierdoor blijven de poriën klein of dicht. Zo transpireer je uiteindelijk minder tot nagenoeg niet. Het resultaat ligt aan hoever je poriën open zijn tijdens de ingreep. De kou helpt goed tegen het openen van jouw poriën. Het voordeel van botox tegen transpiratie is dat het langer effect heeft. Ook is het naar vergelijking goedkoper.

Op welke plekken botox?

Overmatige transpiratie valt dus heel goed te voorkomen met botox. Het hoeft niet alleen per se op het gezicht te zijn. Botox tegen zweten is bijvoorbeeld ook mogelijk voor onder de oksels. Hier bevinden zich de meeste zweetklieren. Botox onder de oksels is daarom een logische keuze als je van overmatig transpireren af wil komen.

1 Comment

  1. […] kans om door je huid te ontsnappen. Botox is daarom een goede oplossing wanneer je last hebt van overmatig transpireren. Daarnaast is botox een spierverslapper. Wanneer je chronische hoofdpijn hebt, zoals migraine, kan […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us