Botox prijs: Eeuwig jong en voordeliger dan make-up

Cosmetische Arts wat doen ze en wat houdt het in
De cosmetische arts
23 april 2018
Rimpels onder de ogen
Rimpels onder de ogen
21 mei 2018
Botox prijs eeuwig jong en voordeliger dan make-up

Botox prijs: Één van de redenen waarom Botox uitgesloten wordt als schoonheidsbehandelingen is de prijs. Mensen denken vaak dat het duurder is dan het eigenlijk is en dat make-up een betere oplossing is. Toch is dit niet waar wanneer je naar een paar belangrijke factoren kijkt.

Botox prijs: Goedkoper dan je denkt

De meeste cosmetische artsen die zich in Botox specialiseren hebben allemaal verschillende prijzen. Natuurlijk zijn de meeste artsen die botox voor BN’ers behandelen duurder dan anderen. De prijs van Botox heeft daarnaast zeker met de kwaliteit te maken, maar er zijn genoeg cosmetische artsen die goede botox behandelingen uitvoeren tegen een betaalbare prijs. Bovendien blijft Botox veel langer blijft zitten dan make-up die je er na een dag alweer vanaf kunt halen.

Make-up of botox?

Make-up maakt je niet alleen van korte duur mooier, zonder de juiste technieken en/of producten kan het je zelfs lelijker maken. Hiervoor eigenlijk maar zijn twee oplossingen. Je kunt duizenden euro’s gaan uitgeven aan professionele visagisten, of het zelf leren. Echter, wanneer je het zelf leert kun je alsnog duurder uit zijn dan met botox. Als je er echt jonger uit wil zien met make-up heb je namelijk concealer, foundation, baking poeder  en setting poeder voor je gezicht nodig. Bovendien moet dit allemaal ook nog eens van goede kwaliteit zijn.  Zo’n dure plamuur laag moet je absoluut niet iedere dag op je gezicht willen smeren.

Langdurig effect

Botox prijs: In tegenstelling tot make-up heeft botox een veel langduriger effect. Omdat het door een specialist wordt gedaan, weet je ook gelijk dat het mooi wordt. Daarom is het juist aan te raden om voor botox te kiezen in plaats van elke dag een zoveel make-up op te moeten doen. De prijs is  in vergelijking veel lager dan dure make-up dus laat je informeren door de Botox en Filler Specialist.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us