Botox behandeling

botox behandelingBotox behandeling biedt uitkomst

Er kunnen zeer diverse redenen zijn om een botox behandeling te ondergaan. Een veel voorkomend probleem bij het ouder worden zijn de rimpels die in en rondom het gezicht ontstaan. Doordat we onbewust van zeer veel spieren in het gezicht gebruik maken, wordt de huid minder strak en ontstaan er rimpels. Deze kunnen een ongewenst effect opleveren. Zo kan in het voorhoofd een fronsrimpel ontstaan, waarmee u een boze of verdrietige uitstraling krijgt. U moet dan de hele dag overdreven vrolijk zijn, om de negatieve blik van uw gezicht te compenseren. Een behandeling bij onze kliniek kan ervoor zorgen dat deze rimpels worden verminderd of zelfs verdwijnen. Onze behandelingen worden echter niet alleen voor cosmetische redenen gebruikt. Het kan ook voorkomen dat u last heeft van overmatig transpireren. Door een botox behandeling te ondergaan, kan dit worden verminderd. Ook kunt u het middel in de kaak aan laten brengen tegen tandenknarsen.

Medische behandeling met botox

Er zijn ook diverse behandelingen met botox die voor medische doeleinden gebruikt worden. Zo kan het middel worden gebruikt tegen scheelzien, migraine of depressie. Daarnaast kan het helpen bij een overactieve blaas, spierspanning en overmatige transpiratie. Het bestanddeel van het middel bevat een spierontspanner met botuline toxine. Dit zorgt ervoor dat spierbewegingen verminderd worden.

Hoe vindt een behandeling plaats?

Als u graag een behandeling wilt ondergaan, maakt u allereerst een afspraak met onze gerenommeerde cosmetische arts. Samen met hem bespreekt u uw wensen. Onze arts zal u vertellen welke mogelijkheden er voor u beschikbaar zijn. Nadat u overeen bent gekomen welke behandeling er zal plaatsvinden, zal de arts bij u het middel toepassen. De behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving, zodat u hier vrijwel geen last van zult ondervinden.

Hoe blijft blijven de effecten voelbaar?

Na een behandeling zult u lange tijd profijt houden van het middel. Over het algemeen blijft botox zo’n drie maanden werkzaam. Als de behandeling echter tijdig wordt herhaald, kan deze termijn gemakkelijk worden verlengd. Onze arts maakt gebruik van de beste kwaliteit A-merken. De stoffen die worden geïnjecteerd zijn natuurlijk en lichaamseigen. Daarom komt het vrijwel niet voor dat er een allergische reactie ontstaat. Het kan wel voorkomen dat u in de eerste drie tot vier dagen na de behandeling een lichte zwelling voelt. Deze trekt echter vanzelf weer weg.

Professionaliteit en kwaliteit staan hoog in het vaandel

Een behandeling bij onze kliniek wordt zeer zorgvuldig voorbereid. Onze arts heeft een jarenlange ervaring op het gebied van plastische chirurgie. Na afgestudeerd te zijn aan de Erasmus MC heeft hij vele jaren ervaring opgedaan. De arts spreekt vloeiend Nederlands en is geregistreerd in de BIG. Bij het intakegesprek, de behandelingen en de nazorg heeft u constant contact met onze arts. Bovendien is de arts op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van plastische chirurgie, waardoor u op de beste manier behandeld zult worden. Bij de kliniek zijn professionaliteit en kwaliteit zeer belangrijk. Wij werken in een hygiënische, moderne ruimte met de nieuwste technieken.

Maak nu een gratis oriënterend gesprek

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze behandelingen? Neem dan nu contact met ons op voor een gratis oriënterend gesprek waarin wij de mogelijkheden voor u bespreken. Uiteraard is dit gesprek geheel vrijblijvend.

 

Maak een afspraak
WhatsApp WhatsApp us